Славиме Threevity!

Нашиот прв роденден беше прослава на преживувањето на Ковид. Вториот роденден беше прослава на сѐ што имавме постигнато до тогаш. За третиот роденден Threevity сметавме дека е време за нов и помодерен изглед, пристап и начин на комуникација кои се во чекор со светските трендови, но и соодветни на она што сме ние како тим.

Threevity

Оттаму и новиот, освежен визуелен идентитет кој е првиот чекор од нашето весело мајско патешествие, т.е. Threevity роденденски месец! Следете нѐ тука и на социјалните мрежи, време е вистински да се запознаеме

На црвената ѝ ја изменивме нијансата, но ја задржуваме во палетата заради енергијата, возбудата и страста со коишто ​пристапуваме кон нашата работа, како и црната, бидејќи сме сериозни кога се работи за вашата доверба.​

Додадовме сина, заради сигурноста и професионализмот што ве очекуваат во соработката со нас. ​

​Додадовме и жолта, заради оптимизмот што заразно го пренесува, бидејќи во Тривити ве очекуваат пријателски и насмеани лица.​

Threevity славиме 3 години

​А стрелката нагоре е симбол на нашето име и нашата цел – да овозможиме соодветни решенија кои ќе резултираат со напредок, раст, подобрување… Затоа што уживаме во можноста да учествуваме во постигнувањето на вашите цели, во зголемување на задоволството од работата и севкупните перформанси, што конечно води до подобри деловни резултати и успех, како на лично, така и на организациско ниво. ​