Meritoni punë të mirë!

I bashkojmë njerëzit që kërkojnë punë dhe kompanitë të cilat punësojnë.
Lexo më shumë

Gjeni punën që e dëshironi! Thrivity ju mundëson të gjeni punë sipas kritereve tuaja, plotësisht falas.

Kërkoni punë?

Vendosni shpallje në Thrivity dhe merrni menjëherë listën e kandidatëve për punësim sipas nevojave dhe kërkesave të kompanisë suaj.

Punësoni?

Klientët

Më shumë se 100 kompani maqedonase dhe ndërkombëtare i përdorin shërbimet tona për të gjetur fuqi punëtore të kualifikuar.