Компании

Изградете тим според вашите потреби

Предности и придобивки од соработката со Приватната агенција за вработување THRIVITY

агенција за вработување - компании

Нашето искуство во областа на човечки ресурси, регрутирање, recruitment marketing и организациски дизајн го ставаме на располагање на клиентот

Ви обезбедуваме брз пристап до релевантни кандидати

Преку уникатен процес на recruitment marketing обезбедуваме адекватен reach и го подобруваме вашиот бренд имиџ како работодавач (employer branding)

Cподелуваме искуства и знаења од различни индустрии и ги следиме пазарните трендови на плати, бенефиции и ангажираност на вработените

Во процесот на барање и селектирање на кандидати работи тим кој е целосно посветен на развој на човечкиот потенцијал

Ви овозможуваме целосна објективност во селекцијата на квалификувани кандидати

Ценовник

Оглас за вработување

  ОБЈАВУВАЊЕ ОГЛАС
  79€
  *По оглас

  ШТО ДОБИВАТЕ:

  • Објавување Оглас
  • Активен Оглас до 30 дена
  • Спонзорирано споделување на Facebook, Instagram во групен албум

  ПАКЕТ
  490€
  *12 огласи
  Авансно плаќање


  Побарај понуда

  ПРОМОВИРАН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

   ОГЛАС – МАРКЕТИНГ Social Media
   119€
   *По оглас

   ШТО ДОБИВАТЕ:

   • Индивидуално спонзорирање на Facebook, Instagram
   • Вклучување на огласите во Newsletter
   • Користење на база на кандидати *THRIVITY software

   ПАКЕТ
   790€
   *До 12 огласи
   Авансно плаќање


   Побарај понуда

   HR И Маркетинг

    РЕГРУТМЕНТ МАРКЕТИНГ
    299€
    *По работна позиција месечно

    ШТО ДОБИВАТЕ:

    • Маркетинг тактики за промоција на вредностите на компанијата и промоција како добар работодавач со цел привлекување и регрутирање на најдобри кандидати
    • Спој на знаење и искуства на HR и Маркетинг професионалци
    • HR Tips & Tricks, Salary and Benefits benchmarking, Работилница (workshop) за дефинирање на потребите и профилот на кандидати, креирање на маркетинг план и атрактивни објави (copy writing)

    ПАКЕТ ПО БАРАЊЕ


    Побарај понуда

    МАРКЕТИНГ И ПРОФИЛИРАЊЕ

     РЕГРУТМЕНТ МАРКЕТИНГ + ПРОФИЛИРАЊЕ
     ПО БАРАЊЕ
     *По работна позиција

     ШТО ДОБИВАТЕ:

     • Процес на профилирање целосно прилагоден на потребите на работодавачот за специфична работна позиција.
     • Бихевиорално профилирање на компетенции потребни за работната позиција и предлог листа кандидати за финално интервју

     Побарај понуда

     МАРКЕТИНГ И РЕГРУТИРАЊЕ​ Пакет 1

      РЕГРУТМЕНТ МАРКЕТИНГ + РЕГРУТИРАЊЕ

      ШТО ДОБИВАТЕ:

      • Процес на селекција целосно прилагоден на потребите на работодавачот за специфична работна позиција
      • Бихевиорално профилирање на компетенции потребни за работната позиција
      • Business Case Интервју и предлог листа кандидати за финално интервју
      • Психолошко профилирање (on demand 169 € DiSC)​
      • Препорака -развоен план на бихевиорални компетенции за првите 90 дена
      • Период на гаранција за вработениот кандидат

      Побарај понуда

      МАРКЕТИНГ И РЕГРУТИРАЊЕ​ Пакет 2

       РЕГРУТМЕНТ МАРКЕТИНГ + (TALENT ACQUISITION)

       ШТО ДОБИВАТЕ:

       • Процес на Директно пристапување (Talent Acquisition) прилагоден на потребите на работодавачот за специфична работна позиција
       • Бихевиорално профилирање на компетенции потребни за работната позиција
       • Business Case Интервју (по потреба) и предлог листа кандидати за финално интервју
       • Психолошко профилирање (on demand 169 € DiSC)
       • Препорака -развоен план на бихевиорални компетенции за првите 90 дена
       • Период на гаранција за вработениот кандидат

       Побарај понуда

       Останати услуги

       Покрај услугите за регрутирање и маркетинг, во Тривити ќе најдете и други видови услуги и консалтинг решенија скроени според потребите на вашата компанија.

       Управување со човечки капитал

       Стратешко бизнис планирање

       Бизнис планирање

       Посебно подготвени едукативни програми

       Организациски дизајн

       Менторство

       Што кажуваат за нас...

       Знаеме, понекогаш е потребно повеќе од листа на компании со кои соработуваме за да ве убеди да ни ја дадете довербата.
       Прочитајте дел од коментарите на нашите клиенти.

       кликер вработува соработка

       Верица Мартиновска

       КЛИКЕР МАРКЕТИНГ / INSTORE

       СОПСТВЕНИК

       Знаењето и искуството кое тимот на THRIVITY го поседува, донесе нов пристап во процесот на регрутирање, нови вредности и нови стандарди во развојот на HR секторот. Во денешно време, кога нема простор за грешки, THRIVITY е вистинскиот партнер за избор и развој на највредниот капитал во компаниите – луѓето.

       уким вработува

       Проф. д-р Христина Спасевска

       ПРОРЕКТОР ЗА НАСТАВА НА УКИМ

       Тимот на THRIVITY со својот Кариерен центар, се исклучително професионални и целосно посветени на соработниците.  Со меморандумот за соработка започнавме проект за кариерен развој на студентите, каде THRIVITY покажува особен капацитет да ги исполни сите предлози, прифаќајќи ги предизвиците поврзани со комплексноста на активностите.

       медикус вработува

       Радмила Ханџиска

       МЕДИКУС ХЕЛП

       КО-СОПСТВЕНИК

       Соработката со Тривити доведе до успешни промени во повеќе сегменти: креирање на култура на мотивирани и посветени вработени, оптимизација на флуктуацијата на вработени, развој на постоечки и привлекување на нови талентирани кадри, подобрување на продуктивноста во организацијата, како и создавање јасна стратегија за развој на бизнисот.

       голдирен goldiren вработување

       Игор Милчески

       ГОЛДИРЕН

       КО-СОПСТВЕНИК

       Со помош на THRIVITY успеавме да најдеме вработен со потребните квалификации за краток временски период. Презадоволни сме и би сакале да продолжиме да соработуваме. На барателитете на работа и на компаниите кои бараат вработени им препорачуваме да се регистрираат, да ја користат платформата и да ги прошируваат своите деловни контакти.

       lead - вработува

       Дарко Велески

       ЛЕАД-ПРОФИЛИ

       КО-СОПСТВЕНИК

       За разлика од повеќето агенции/платформи, процесот на барање на кандидати за работа во THRIVITY е многу јасен, флексибилен и ја имате контролата при селекцијата. Опциите за филтрирање и допрецизирање во голем дел ја олеснуваат работата и насочуваат кон вистинските кандидати. Одлично беше што во базата веќе имаше потенцијални кандидати.

       сара фешн вработување

       Марија Ковачи

       SARA FASHION

       МЕНАЏЕР ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

       THRIVITY има пристап до активните баратели на работа и врши едукација на истите со цел да создаде можност за секој кандидат да дојде до соодветната работа според искуството и нивото на компетенции кои ги поседува. Ова е од особена важност за работодавачите бидејќи имаат пристап до сите релевантни кандидати за одредена работна позиција.

       пнеуматик - вработување

       Искра Трајковска

       ПНЕУМАТИК / ТДА ТРЕЈД

       THRIVITY е револуционерен софтвер бидејќи поврзувањето на компаниите со потенцијалните вработени е сосема поинакво од досегашната пракса. Алгоритмот ги поврзува кандидатите со потенцијалното работно место според нивните наведени квалификации и желби, со што се намалува бројот на несоодветни кандидати и се скратува времето на селекција.

       инвенсис најди работа

       Марија Сребренова Трендова

       ИНВЕНСИС ДООЕЛ

       Користењето на софтверот за вработување THRIVITY претставува одличен начин за поврзување на барателите на работа и работодавачите. Помага при подобрување и зајакнување на нивната меѓусебна комуникација. Благодарение на THRIVITY дојдовме до лице за вработување кое одговара на структурата и потребата на работната позиција која ја баравме.

       digital centar najdi rabota најди работа

       Виктор Илиевски

       ДИГИТАЛ ЦЕНТАР

       КО-СОПСТВЕНИК

       Со THRIVITY се запознав уште на самиот почеток и искрено многу ми се допадна идејата за изработка и лансирање на ваков тип на платформа. Последниве години се соочуваме со голем проблем, а тоа е недостаток и стручност на работна сила. Наша препорака до кандидатите е да го користат THRIVITY за меѓусебно да си помагаме и да се пронајдеме.

       бона фиде вработува

       Александар Кчев

       АДВОКАТСКО ДРУШТВО БОНА ФИДЕ

       ПАРТНЕР

       THRIVITY е сосема пристапна и лесно управувачка алатка за сите работадавачи. THRIVITY треба да го користат сите лица кои се активни баратели на работа во Македонија, бидејќи само на овој начин можат да дадат дополнителен придонес во создавањето на поквалитетен кадар и зголемувањето на вредноста на своето знаење и вештини.

       попе компани најди работа кариера

       Душан Попевски

       ПОПЕ КОМПАНИ

       КО-СОПСТВЕНИК

       Одлично е искуството да се работи со THRIVITY. Го препорачувам користењето на овој софтвер, бидејќи добивате веќе селектирани кандидати за позицијата на која ви се потребни. THRIVITY, заедно со тимот кој работи, нудат одлична поддршка за вашите потреби, а токму затоа се наш прв избор!

       Samantha - најди работа

       Горан Здравевски

       САМАНТА

       КО-СОПСТВЕНИК

       Доколку вашата цел е да прераснете во компанија која ја живее сопствената развојна визија, во која луѓето се компетентни и високо ангажирани во остварувањето на истата, АПОД е вашата вистинска дестинација. Ги охрабрувам луѓето кои бараат работа да направат свој профил на THRIVITY со цел да бидат поврзани со вистинското работното место.

       ликом најди работа

       Оливер Јовановски

       ЛИКОМ

       СОПСТВЕНИК

       Во соработката со АПОД и THRIVITY, всушност соработувате со open-mind и broad-mind ориентиран тим, високо професионални, искусни и исполнителни, со прогресивен и иновативен пристап, притоа едукативни и практични. Топло ги препорачувам на секоја компанија која има потреба од професионален кадар, како и советодавна/консултантска услуга.