Заслужуваш добра работа!

Ги спојуваме луѓето кои бараат работа и компаниите кои вработуваат.
Прочитај повеќе

Пронајди ја работата која ја посакуваш! Thrivity ти овозможува да најдеш работа според твоите критериуми, комплетно бесплатно.

Бараш работа?

Постави оглас на Thrivity и веднаш добиј листа на кандидати за вработување според потребите и барањата на твојата компанија.

Вработуваш?

Блог

Следи ги новостите на нашиот блог на кој споделуваме стручни совети, најнови информации и ресурси кои ќе ти помогнат да го освоиш пазарот на труд и да почнеш да ги реализираш твоите соништа.

Максимизација на Грижата за вработените

Важноста на годишните одмори, правилното насочување и оптимизација на работната сила за продуктивност на работното место Грижата за вработените го опфаќа менталното, физичко и емоционално здравје, како и економската благосостојба...

11.07.2024

Прочитај повеќе

Застарени практики на работното место

Нема лесен начин да се каже ова, но мора да се соочиме со реалноста, а таа е дека голем дел од нашето време го поминуваме на работа. Од моментот кога...

05.06.2024

Прочитај повеќе

Тривити на JOB FAIR на Brainster

Вчера тимот на Thrivity беше дел од ЈOB FAIR организиран од страна на Brainster.Среќни сме што бевме дел од ваков тип на настан каде имавме можност да се претставиме пред...

05.06.2024

Прочитај повеќе

Проекти

Наши проекти за поддршка за личниот и професионалниот развој.

Бесплатни обуки за лица кои останале без работа во пандемијата

Пандемијата донесе многу стресни последици коишто за жал сите ние ги почувствувавме на некој начин, на себе или преку нашите блиски. Една од тие последици беше ненадејното губење на работни...

02.05.2023

Прочитај повеќе

УКИМ и Тривити со обуки за студентите

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје и Друштвото за услуги АПОД, преку Кариерниот центар Тривити, потпишаа Меморандум за соработка кој вклучува организација на обуки за студентите. Заедничката заложба е...

02.02.2021

Прочитај повеќе

Thrivity Активатор – Бр 1. водич за личен и професионален развој

Во издание на Паблишер, авторскиот тим составен од Фросина Денкова – Зафировска, Дејан Ваневски и Поликарп Арсеновски, тројцата експерти со долгогодишно искуство во полето на развој на потенцијалите кај луѓето, за...

18.12.2020

Прочитај повеќе

Клиенти

Повеќе од 100 македонски и меѓународни компании ги користат нашите услуги за да најдат квалификувана работна сила.

Што кажуваат за нас

Знаеме, понекогаш е потребно повеќе од листа на компании со кои соработуваме за да ве убеди да ни ја дадете довербата.
Прочитајте дел од коментарите на нашите клиенти.

кликер вработува соработка

Верица Мартиновска

КЛИКЕР МАРКЕТИНГ / INSTORE

СОПСТВЕНИК

Знаењето и искуството кое тимот на THRIVITY го поседува, донесе нов пристап во процесот на регрутирање, нови вредности и нови стандарди во развојот на HR секторот. Во денешно време, кога нема простор за грешки, THRIVITY е вистинскиот партнер за избор и развој на највредниот капитал во компаниите – луѓето.

уким вработува

Проф. д-р Христина Спасевска

ПРОРЕКТОР ЗА НАСТАВА НА УКИМ

Тимот на THRIVITY со својот Кариерен центар, се исклучително професионални и целосно посветени на соработниците.  Со меморандумот за соработка започнавме проект за кариерен развој на студентите, каде THRIVITY покажува особен капацитет да ги исполни сите предлози, прифаќајќи ги предизвиците поврзани со комплексноста на активностите.

медикус вработува

Радмила Ханџиска

МЕДИКУС ХЕЛП

КО-СОПСТВЕНИК

Соработката со Тривити доведе до успешни промени во повеќе сегменти: креирање на култура на мотивирани и посветени вработени, оптимизација на флуктуацијата на вработени, развој на постоечки и привлекување на нови талентирани кадри, подобрување на продуктивноста во организацијата, како и создавање јасна стратегија за развој на бизнисот.

голдирен goldiren вработување

Игор Милчески

ГОЛДИРЕН

КО-СОПСТВЕНИК

Со помош на THRIVITY успеавме да најдеме вработен со потребните квалификации за краток временски период. Презадоволни сме и би сакале да продолжиме да соработуваме. На барателитете на работа и на компаниите кои бараат вработени им препорачуваме да се регистрираат, да ја користат платформата и да ги прошируваат своите деловни контакти.

lead - вработува

Дарко Велески

ЛЕАД-ПРОФИЛИ

КО-СОПСТВЕНИК

За разлика од повеќето агенции/платформи, процесот на барање на кандидати за работа во THRIVITY е многу јасен, флексибилен и ја имате контролата при селекцијата. Опциите за филтрирање и допрецизирање во голем дел ја олеснуваат работата и насочуваат кон вистинските кандидати. Одлично беше што во базата веќе имаше потенцијални кандидати.

сара фешн вработување

Марија Ковачи

SARA FASHION

МЕНАЏЕР ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

THRIVITY има пристап до активните баратели на работа и врши едукација на истите со цел да создаде можност за секој кандидат да дојде до соодветната работа според искуството и нивото на компетенции кои ги поседува. Ова е од особена важност за работодавачите бидејќи имаат пристап до сите релевантни кандидати за одредена работна позиција.

пнеуматик - вработување

Искра Трајковска

ПНЕУМАТИК / ТДА ТРЕЈД

THRIVITY е револуционерен софтвер бидејќи поврзувањето на компаниите со потенцијалните вработени е сосема поинакво од досегашната пракса. Алгоритмот ги поврзува кандидатите со потенцијалното работно место според нивните наведени квалификации и желби, со што се намалува бројот на несоодветни кандидати и се скратува времето на селекција.

инвенсис најди работа

Марија Сребренова Трендова

ИНВЕНСИС ДООЕЛ

Користењето на софтверот за вработување THRIVITY претставува одличен начин за поврзување на барателите на работа и работодавачите. Помага при подобрување и зајакнување на нивната меѓусебна комуникација. Благодарение на THRIVITY дојдовме до лице за вработување кое одговара на структурата и потребата на работната позиција која ја баравме.

digital centar najdi rabota најди работа

Виктор Илиевски

ДИГИТАЛ ЦЕНТАР

КО-СОПСТВЕНИК

Со THRIVITY се запознав уште на самиот почеток и искрено многу ми се допадна идејата за изработка и лансирање на ваков тип на платформа. Последниве години се соочуваме со голем проблем, а тоа е недостаток и стручност на работна сила. Наша препорака до кандидатите е да го користат THRIVITY за меѓусебно да си помагаме и да се пронајдеме.

бона фиде вработува

Александар Кчев

АДВОКАТСКО ДРУШТВО БОНА ФИДЕ

ПАРТНЕР

THRIVITY е сосема пристапна и лесно управувачка алатка за сите работадавачи. THRIVITY треба да го користат сите лица кои се активни баратели на работа во Македонија, бидејќи само на овој начин можат да дадат дополнителен придонес во создавањето на поквалитетен кадар и зголемувањето на вредноста на своето знаење и вештини.

попе компани најди работа кариера

Душан Попевски

ПОПЕ КОМПАНИ

КО-СОПСТВЕНИК

Одлично е искуството да се работи со THRIVITY. Го препорачувам користењето на овој софтвер, бидејќи добивате веќе селектирани кандидати за позицијата на која ви се потребни. THRIVITY, заедно со тимот кој работи, нудат одлична поддршка за вашите потреби, а токму затоа се наш прв избор!

Samantha - најди работа

Горан Здравевски

САМАНТА

КО-СОПСТВЕНИК

Доколку вашата цел е да прераснете во компанија која ја живее сопствената развојна визија, во која луѓето се компетентни и високо ангажирани во остварувањето на истата, АПОД е вашата вистинска дестинација. Ги охрабрувам луѓето кои бараат работа да направат свој профил на THRIVITY со цел да бидат поврзани со вистинското работното место.

ликом најди работа

Оливер Јовановски

ЛИКОМ

СОПСТВЕНИК

Во соработката со АПОД и THRIVITY, всушност соработувате со open-mind и broad-mind ориентиран тим, високо професионални, искусни и исполнителни, со прогресивен и иновативен пристап, притоа едукативни и практични. Топло ги препорачувам на секоја компанија која има потреба од професионален кадар, како и советодавна/консултантска услуга.