Имате некакви прашања?

Ве молиме, не двоумете се да нè контактирате. Нашиот тим ќе одговори на вашето барање за само неколку часови.

Адреса

Ристо Шишков 34а, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефонски број

Пон / Пет од 13:00 до 17:00 часот
(+389) 70 302 794