Thrivity CV

Како да аплицираш за работни позиции?

Thrivity CV

CV-ja ose Curriculum vitae jote (lat. "tregim i jetës sime") është përshtypja e parë të cilën e le te punëdhënësit potencialë. Ajo është mjet me të cilin ke mundësi të prezantohesh si personalitet dhe profesionist me shkathtësitë dhe interesat tuaja për ta filluar ose mbindërtuar karrierën tënde.

Me Thrivity ke mundësi të aplikosh në konkurse për punë në dy mënyra.

1. Vendos CV

Me vendosje të  CV  në formularin më poshtë aplikon për pozicionin konkret të punës të cilin do ta cekësh në përshkrimin, ku  CV  jote; do t'i përcillet kompanisë për të cilën aplikon. 


2. Thrivity CV

Доколку немаш CV, а сакаш да си обезбедиш присуство на пазарот на труд 24/7 и да добиваш понуди за работа без да аплицираш на огласи, креирај твој профил на Thrivity

Ако ти е потребна поддршка при креирање на профил јави се на: 070 302 794

Зошто да креираш профил на Thrivity?

Thrivity ти овозможува да пронајдеш работа според твоите критериуми, комплетно бесплатно, без да аплицираш на огласи за работа. Со самото креирање и комплетирање на Thrivity CV ти си поставен/а на пазарот на труд 24/7.

Нашиот софтвер нон стоп аплицира за тебе на сите отворени работни позиции на кои се бараат твоите способности искуства. Твое е да креираш CV и потоа само да одбираш.

Како функционира поврзувањето со компаниите?

Ти ги наведуваш твоите знаења и способности во CV форма, додека компаниите ги наведуваат своите потреби и барања. Thrivity потоа автоматски ги поврзува компатибилните барања и можности и ти испраќа понуда за средба со компанијата.

Процесот е комплетно анонимен сѐ до моментот кога ти ќе ја прифатиш понудата за средба и ќе се согласиш да го откриеш твојот идентитет. Дотогаш, компаниите ги гледаат и одбираат само твоите способности и искуства. Објективно, без предрасуди и врски. Истовремено, ти добиваш целосен увид во компанискиот профил и огласот за вработување од кој е испратено барањето за контакт.

Објективноста во селекцијата и заштитата на податоците на сите кандидати за вработување за нас се од големо значење.

Како ќе знаеш дека некоја компанија сака да стапи во контакт со тебе?

Едноставно, кога компанијата ќе испрати барање за контакт ти ќе добиеш нотификација на SMS, со линк до твојот личен профил каде ќе можеш да ја видиш компанијата и огласот за вработување и да го прифатиш или одбиеш барањето за контакт.

Со Thrivity можеш да избереш „следна посакувана работна позиција“. Со пополнување на ова поле ќе конкурираш на огласи за работа кои се соодветни на твојата идна посакувана работна позиција.

Thrivity ти дава можност да одбереш дали активно бараш работа или не, и тој статус можеш да го менуваш во секое време.

Thrivity е тука за луѓето.

Тука сме да го промениме традиционалниот модел на барање на работа. Повеќе не треба да следиш огласи, да испраќаш мејлови и пишуваш кавер писма. Ние сме тука да те поврземе со компаниите кои имаат потреба од твоите способности и познавања, објективно, брзо и сигурно.