Настани

Тривити на JOB FAIR на Brainster

Тривити тим

05.06.2024

Вчера тимот на Thrivity беше дел од ЈOB FAIR организиран од страна на Brainster.
Среќни сме што бевме дел од ваков тип на настан каде имавме можност да се претставиме пред голем број студенти, идната сила на пазарот на трудот и да се запознаеме со претставници од присутните компании.
Ја преставивме приказната и можностите за вработување преку нашата компанија, како и новиот софтвер на Тривити за креирање на CV на 4 јазици.
Ваквите настани не мотивираат да продолжиме со нашата посветена работа, градејќи врски заедно.